greentecmenu
Home

Tarieven

Aanbevelingen:
Glas-glas zonnepanelen

Nul-op-de-Meter:
Amsterdam, NL

Zonnepanelen projecten:
Zonnepanelen

Off-Grid PV Projecten:
Off-grid PV projecten

Off-Grid Sets:
Camper sets
Off-grid sets

PV Test systeem
PV Test systeem

Kennis en ervaring:
Kennis en ervaring:

greentecupdate

Camper sets

Wilt u zonnepanelen op uw camper?

Bij de meeste kampeerwinkels zijn 12 volt zonnepanelen te koop, maar deze zijn relatief erg duur! Voor een standaard 12 volt zonnepaneel van 100 Wattpiek betaald u al snel 150 euro. Terwijl u bijna 3 keer zoveel vermogen kan kopen voor minder geld!

Wij verkopen sets voor op de camper, caravan of waar dan ook met "grote" panelen. De enige voorwaarde is dat u wel ruimte moet hebben voor 1 of meerdere van deze grote panelen. Deze panelen hebben afmetingen van 1 meter breed en 1,65 meter lang. Ze hebben een piekvermogen van bijna 300 Wattpiek.

Onze sets bestaan uit zo'n groot paneel en een Victron MPPT laadregelaar. Deze regelaars zijn de standaard als het gaat om kwaliteit en efficiƫntie. Bovendien zijn ze een goede match voor zo'n groot paneel.

Een standaard set van 1 groot (Aziatisch gefabriceerd) zonnepaneel van 275 Wp en een Victron MPPT 75/15 laadregelaar kost 209 euro incl. BTW. (exclusief verzendkosten)

Een standaard set van 1 groot (Europees gefabriceerd) zonnepaneel van 275 Wp en een Victron MPPT 75/15 laadregelaar kost 234 euro incl. BTW. (exclusief verzendkosten)

Een standaard set van 1 groot (Aziatisch gefabriceerd) glas-glas zonnepaneel van 275 Wp en een Victron MPPT 75/15 laadregelaar kost 239 euro incl. BTW. (exclusief verzendkosten)
Contact:
Dave van Dongen
GreenTec Sense

06 4592 7555
www.greentecsense.nl

Volg ons op Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 

----
copyright GreenTecSense
greentecnews


GreenTec Sense on Facebook GreenTec Sense on Instagram GreenTec Sense on Twitter