Het beste resultaat uit uw investering in duurzame techniek

Wij adviseren u over en installeren de voor u meest optimale zonnepanelen, warmtepomp, laadpaal, huisbatterij en/of andere duurzame oplossing

Laat u adviseren over oplossingen zoals...

Zonnepanelen

Zelf energie opwekken met zonnepanelen en er langdurig een optimaal rendement uit halen. U behaalt met ons advies maximaal resultaat tegen minimale totale kosten.

Heeft u speciale wensen of een specifieke situatie zoals bijvoorbeeld een gedeeld dak of een monumentaal pand? Wij denken graag met u mee over de beste oplossing! Er zijn vele opties en wij adviseren u graag.

Warmtepomp

Met een warmtepomp verwarmt u uw pand met warmte ontrokken uit bijvoorbeeld de lucht, de grond of het water. U kunt uw pand ook verkoelen. Met onze brede kennis en goed advies geniet u van het beste resultaat uit uw warmtepomp investering.

Laadpaal

Het is fijn en voordelig om de electrische auto op te kunnen laden met een laadpunt bij, aan of in uw pand. Kies voor een installatie waarmee u het meest profiteert van de opbrengst van uw eigen zonnepanelen. Wij denken met u mee!

Huisbatterij

HOME HUISbatterij ik wil schone energie
In de meeste gevallen is de aanschaf van een huisbatterij nu niet rendabel. Wij hebben andere oplossingen die gunstiger zijn. We gaan graag met u in gesprek over welke oplossing voor u het meest geschikt is.

U kiest voor ons omdat u kiest voor...

Advies op maat

U maakt de juiste keuzes en behaalt het beste resultaat omdat ons advies past bij uw specifieke wensen en situatie.

Vakmensen met kennis

De theorie versterkt de praktijk en vice versa omdat wij adviseren én installeren. Onze mensen zijn van het begin tot het eind betrokken.

Optimale installatie

U krijgt overal de beste oplossing voor omdat wij meerdere kennisgebieden combineren. We leveren een nette en veilige installatie.

Ervaring

Wij hebben ervaring met grote en kleine installaties en klanten. In nieuw te bouwen panden tot monumentaal en van hoogbouw tot woonboot.

Onafhankelijke partij

U krijgt belangeloos de beste producten door ons geselecteerd omdat wij niet afhankelijk zijn van eigen voorraden of een fabrikant.

Duurzaam

U geniet van het beste resultaat van uw investering omdat onze installaties gericht zijn op kwaliteit en langdurig rendement voor een goede prijs.

Wat onze klanten over ons zeggen

Voor ons nieuwe huis hadden we duurzame plannen. Deze organisatie kon ons daarbij helpen en leverde ons vanwege het goede contact ook precies wat wij wilden hebben.

Het waren nette werkers met oog voor detail en veiligheid.

Ik heb ze inmiddels al een paar keren geadviseerd aan andere bekenden. Zij delen onze ervaring van volle tevredenheid.

5/5

Jem Ploumen

Passiefhuis met zonnepanelen, warmtepomp en WTW installatie.

Erg tevreden over de geleverde panelen én de installatie!

Dave doet alles zelf, van verkoop tot installatie. Dat is anders dan bij veel grotere organisaties waarbij je enkel contact hebt met verkopers.

Dave heeft veel verstand van zaken en geeft een gedegen advies over de verschillende mogelijkheden. Is dit werk gaan doen om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat.

Na het eerste contact kon hij snel komen kijken en de zonnepanelen konden ook snel geïnstalleerd worden. De installatie presteert perfect en levert jaarlijks waarschijnlijk iets meer op dan we verbruiken.

5/5

Joram ten Ham

Rijtjeswoning met 10 glas-glas panelen
Aanrader! Deskundig advies over de diverse mogelijkheden inclusief kostenplaatjes, goed product, snelle plaatsing, goede voorlichting over de zelf te nemen stappen en ook achteraf goed benaderbaar bij vragen.
5/5

Anna de Graaf

Dijkhuisje, 16 glas-glaspanelen
Onze ervaring met IkWilSchoneEnergie.nl (IWSE) is uitstekend. Voor het aanpassen van onze woning richting gas-loos, kregen wij van vrienden het advies om ook met IWSE te gaan praten.

Het advies gesprek was zeer uitgebreid en meedenkend. De bestelling en het plaatsen van de zonnepanelen ging erg soepel. ISWE is realistisch in hun advies vwb apparatuur en levering. Ook in de periode na de installatie was/is de na-zorg uitstekend.

Inmiddels is IWSE ook bekwaam met kleine en grote warmtepomp-installaties. Wij hebben informatie gekregen die ons inzicht in het plaatsen van de WP installatie en gebruik ervan positief heeft veranderd. ISWE is altijd bereid om te sparren en mee te denken over welke situatie dan ook.
5/5

Jeroen Engel

Stolp boerderij met 36 zonnepanelen en plaatsen van warmtepomp in bijgebouw. Met advies en suggesties
Na een lange zoektocht naar een adviseur en installateur die ons kon helpen bij het energieneutraal maken van ons huis kwamen we uiteindelijk bij Ikwilschoneenergie terecht.

Eindelijk een adviseur die met kennis van zaken alle opties goed bekijkt en duidelijk kan uitleggen wat voor- en nadelen zijn van verschillende systemen.

Ook de installatie van het systeem verliep goed en prettig. Tot de laatste details hebben Dave en Paul alle werkzaamheden verricht. En met geweldig resultaat. Inmiddels genieten we al bijna een jaar van een huis dat zelfvoorzienend is!
5/5

Bert Herberigs

Tussenwoning die nu voorzien is van een warmtepomp, PVT-panelen en zonnepanelen die samen zorgen voor warm water, verwarming en elektriciteit.
Dave (van IkwilSchoneEnergie.nl) heeft mij geweldig geadviseerd en geholpen betreffende de zonnepanelen, de Nul-op-de-Meter berekening en de subsidieaanvraag.

Elke keer kwam Dave weer met een creatieve oplossing voor de bevestiging van de panelen die het meest in het zicht liggen op het stalen schip.

Veel kwaliteit voor een goede prijs! Omdat Dave zo goed is, is hij helaas heel druk en kan hij niet iedereen aan de beste panelen helpen. Maar met een beetje geduld krijg je de beste installatie die je je kunt wensen.

Spoiler-alert: ze doen ook warmtepompinstallaties!
5/5

Bob van Wely (BVWELY)

groot woonschip met 25 bisun glas-glas-panelen (totaal 7 kWp) met optimizers en Solaredge omvormer.

Ons doel was nul op de meter om zo òns steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ons milieu.

Met goede referenties “Ikwilschoneenergie.nl” ingeschakeld en binnen enkele weken was alles geregeld!

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en met de uitstekende voorlichting èn service na de plaatsing van onze panelen…..en tussen de regels door ook nog een hoop andere tips en adviezen.

5/5

Vanessa & Daniel

Vrijstaande woning

Dave is ons aanbevolen door een bevriende zonne-panelen leverancier en wij waren hier zeer tevreden over.

De installatie is optimaal gemaakt zodat als er één of meerdere panelen in de schaduw liggen, de rest daar geen last van heeft

5/5

Theo & Thelma

Half vrijstaande woning met garage en aangebouwde veranda

Bent u de volgende tevreden klant ?

Lees meer over ons en ontdek of wij de juiste partij voor u zijn.

projecten waar we trots op zijn

Wij hebben jarenlange ervaring en al vele tevreden klanten. Lees hier meer over ons en een selectie uit onze grote verscheidenheid aan projecten.