Wij helpen u aan de optimale duurzame techniek installatie

U bent zich aan het oriënteren op de aankoop van een duurzame energie installatie.

U wilt het meeste profijt uit uw investering. U wilt erop vertrouwen dat u de juiste keuzes maakt.

U bent op zoek naar een betrouwbare partij met kennis en ervaring. Een partij die weet waar ze over praat en die met u mee denkt en u waardevol advies geeft. Een partij die de installatie vervolgens ook netjes uitvoert.

U heeft misschien al wat gelezen en bekeken op het internet en misschien ook al wat bekenden in uw omgeving gevraagd naar hun keuzes en ervaringen.

De kans is groot dat u bij ons terecht bent gekomen op aanraden van een tevreden klant van ons. Veruit de meeste van onze klanten krijgen wij via mond op mond reclame.

Als u voor ons kiest zullen wij er alles aan doen om van u ook een tevreden klant te maken.

Onze missie

Dave van Dongen

Eigenaar IkwilSchoneEnergie

Als ingenieur luchtvaarttechnologie kon ik mijn liefde voor zowel techniek en de natuur niet verenigen.

Nu zet ik mijn technische kennis in om door middel van duurzame installaties bij te dragen aan een betere wereld.

Onze werkwijze

Advies aanvraag

U maakt een afspraak voor een advies. Voor het advies betaalt u een eerlijke vergoeding. Een persoonlijk advies is afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Wij geloven dat ons advies waardevol voor u is.

Inventarisatie van uw situatie en wensen

Wij komen bij voorkeur op uw locatie met u in gesprek om uw wensen en de situatie te inventariseren.

Advies gesprek

We informeren u goed over en gaan met u in gesprek over de verschillende opties. We adviseren en helpen u met uw keuzes. Zo komen we tot een optimaal passende oplossing. U ontvangt een gespecificeerd voorstel van de oplossing en een factuur voor het advies.

Opdracht tot installatie

Als u ons de opdracht tot installatie gunt, komen wij de planning met u overeen.

Installatie

Wij installeren zoals overeengekomen.

Onze klanttypes

Particulieren

met nieuw te bouwen panden tot monumentaal en van hoogbouw tot woonboot

Professionele Instellingen

zoals bedrijven, scholen en stichtingen

VvE's

grote en kleine, met particulieren en woningbouwcorporaties

Zijn wij de juiste partij voor u?

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Haarlem en ons werkgebied is bij voorkeur in de randstad. 

Bij al onze installaties hebben we oog voor uw  financiële budget en rendement.

Wij kijken naar de totale kosten, opbrengsten en besparingen; de initiële en de lopende, en gaan dan op zoek naar een zo goed mogelijk rendement van uw investering. Duurzaamheid betekent volgens ons namelijk ook; nu de juiste keuzes maken zodat langdurig, onder aan de streep, het beste resultaat wordt behaald. Zo behaalt u ook financieel een duurzaam resultaat!

Omdat wij geloven in de waarde van onze kennis en advies. Wij kijken echt naar uw situatie en denken met u mee. We vinden het fijn om samen te werken met klanten die onze tijd en kennis waarderen.

We vinden het nog niet zo makkelijk om alle mogelijke opties in ons advies in mooi uitgeschreven teksten op papier te krijgen. Wij presenteren u dus geen glanzende brochures met gelikte verkooppraatjes.

Ten eerste, omdat wij klantspecifiek advies geven. Wij passen ons advies aan aan de wensen en situatie van de klant. Bij ons dus geen dertien in dozijn standaard advies en bijbehorend algemeen geschreven informatie pakket dat we van de plank af trekken.

Daarnaast zijn wij op de eerste plaats techneuten in hart en nieren. Het is voor ons moeilijk om al onze kennis, uitleg en overwegingen van alle opties over te dragen op papier.

Natuurlijk is het voor ons belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en vertrouwen heeft in uw keuzes! Met liefde en plezier bespreken we mondeling de opties en beantwoorden we al uw vragen. Daarnaast krijgt u feitelijk gespecificieerd op papier welke oplossing we met u zijn overeengekomen in het adviesgesprek.

De oprichter en drijvende kracht van IkwilSchoneEnergie is Dave van Dongen.

Naar gelang de aard en omvang van het project en de werkzaamheden werkt IkwilSchoneEnergie samen met verschillende vaste partners. Paul Fleischeuer van SolarLogic is een erg belangrijke en waardevolle partner voor IkwilSchoneEnergie.

Mensen die voor een budget concurrent kiezen hebben vaak de focus op de korte termijn. Ze gaan voor een zo kort mogelijke “terugverdientijd” van hun investering op moment van aankoop. Dit geeft een groter risico op een “goedkoop is duurkoop” investering. Zij houden bijvoorbeeld geen rekening met de kwaliteit van de producten, of de opstelling is voor hen niet optimaal. Zij lopen opbrengsten en besparingen mis en moeten vroegtijdig weer in de buidel tasten voor een reparatie, aanpassing of vervanging.

In ons advies gaan we voor het beste rendement ten opzichte van het “total cost of ownership”. We kiezen voor kwalitatieve producten voor een goede prijs en een optimale installatie die netjes en veilig geïnstalleerd wordt. Het kan ook betekenen dat een grotere investering op moment van aanschaf zich al snel en vervolgens structureel terugbetaald in een hoger rendement.

Uit de praktijk blijkt overigens dat we meestal prijsconcurrerend zijn. En indien we duurder zijn kunt u door ons persoonlijk advies heel goed verklaren waarom u heeft gekozen voor een installatie met een grotere investering.

We hebben veel ervaring in samenwerkingen met VvE’s. Daarnaast hebben we jarenlang trainingen gegeven aan VvE’s. Wij kunnen u zeker goed adviseren. 

We kunnen ons voorstellen dat u toch nog wat vragen voor ons heeft. Neem vooral contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek!

Heeft u nog vragen of wilt u met ons in zee?

Contacteer ons wij horen graag van u !